INFO PACK ON-LINE: RECURSOS PER FAMÍLIES AMB NADONS I EDUCADORES

PACK ONLINE: RECURSOS DE MÚSICA I MOVIMENT PER A FAMÍLIES AMB NADONS, EDUCADORES DE LLARS D’INFANTS, MESTRES D’INFANTIL

 

  • 4 SESSIONS GRAVADES + 2 CONTES CANTATS
  • tindreu accés al material durant 3 mesos
  • podreu fer les sessions tantes vegades com vulgueu
  • Aportació 50€
  • INSCRIPCIÓ: fes el pagament per paypal i un cop fet escriu-me un mail informant-me. Així et faré arribar el material, gràcies!
  • VULL EL PACK ONLINE!!

 

Mou-te, juga, canta, balla, riu… aprendreu recursos de música i moviment per fer a casa si ets mare o pare, a la llar d’infants o a l’escola si ets educadora infantil.

Al blog, primer de tot hi trobareu un petit vídeo amb quatre consideracions abans de començar les sessions.
(totes les activitats es poden adaptar segons l’edat del vostre fill o filla, o alumnes Jo ho ensenyo pels més petitets, però sempre ho podeu fer tot més activament i en moviment.)

A cada sessió hi apareixen moltíssims recursos que després també us poden servir per fer-los de manera separada. És més, als infants els encanta la repetició i els dóna seguretat. Fins al punt que quant ja s’ho coneixen , et demanen les cançons ells.

Al principi, potser està bé que feu només un trosset de sessió, un parell d’activitats, i a poc a poc anar incrementant. Però això és molt personal i segons la necessitat dels infants us ho podeu gestionar com voleu. El més important és que esteu amb els infants fent les propostes, i en cap cas la intenció és de mirar la pantalla i prou. Al principi a vegades es queden sorpresos, però a mesura que vosaltres aneu participant i entenen de què va, llavors la idea és participar activament de ses propostes. Un cop les apreneu, també és xulo fer les activitats sense la pantalla. sentiu-vos lliures i experimenteu també amb la vostra creativitat!

Ens hi veurem?

alegria i música per tothom!