HIVERN ON-LINE DE MÚSICA EN FAMÍLIA

ONLINE: MÚSICA I MOVIMENT PER A FAMÍLIES AMB NADONS (DE 0 A 3 ANYS)

 

  • DIRECTE PER ZOOM CADA SETMANA. Dilluns i dimecres 17.30h / 3r dissabte de mes matí
  • 2 VÍDEOS – SESSIONS GRAVATS (podreu fer les sessions gravades tantes vegades com vulgueu)
  • tindreu accés al material durant un mes
  • Aportació 25€ / mes
  • INSCRIPCIÓ: fes el pagament per paypal i un cop fet escriu-me un mail informant-me. Així et faré arribar el material per començar, gràcies!
  • VULL EL PACK ONLINE!!
  • CLASSES SOLTES+ info al 666 82 08 17 (Núria)

 

Mou-te, juga, canta, balla, riu… aprendreu recursos de música i moviment per acompanyar als infants, i generar un entorn musical ric, per al desenvolupament integral del vostre filla o filla.

Al blog, primer de tot hi trobareu un petit vídeo amb quatre consideracions abans de començar les sessions.
(totes les activitats es poden adaptar segons l’edat del vostre fill o filla, o alumnes Jo ho ensenyo pels més petitets, però sempre ho podeu fer tot més activament i en moviment.)

A cada sessió hi apareixen moltíssims recursos que després també us poden servir per fer-los de manera separada. És més, als infants els encanta la repetició i els dóna seguretat. Fins al punt que quant ja s’ho coneixen , et demanen les cançons ells.

Al principi, potser està bé que feu només un trosset de sessió, un parell d’activitats, i a poc a poc anar incrementant. Però això és molt personal i segons la necessitat dels infants us ho podeu gestionar com voleu. El més important és que esteu amb els infants fent les propostes, i en cap cas la intenció és de mirar la pantalla i prou. Al principi a vegades es queden sorpresos, però a mesura que vosaltres aneu participant i entenen de què va, llavors la idea és participar activament de ses propostes. Un cop les apreneu, també és xulo fer les activitats sense la pantalla. sentiu-vos lliures i experimenteu també amb la vostra creativitat!

Ens hi veurem?

alegria i música per tothom!